Inschrijven training

Corona update

Vanuit de overheid mogen met het toepassen van allerlei protocollen weer van start. Pellikaan wil ook haar medewerking hier aanleveren. Helaas is er een aanzienlijke groep klanten woonachtend in Belgie en zij mogen voorlopig alleen voor essentiele zaken de grens over. In afwachting van de opening van de grenzen stellen wij de herstart van de tennislessen uit en zullen wij jullie daar zo snel als mogelijk over inlichten. De verwachting is dat begin juni de grenzen weer open gaan. We vragen u begrip voor deze situatie. Wanneer we de lessen weer kunnen hervatten zullen wij ook kijken naar het aanbod van de zomer wat we dan nog kunnen aanbieden. U kunt zich wel al aanmelden voor de lessen. Wanneer we later van start gaan zullen wij het aantal lessen en daarmee het lesgeld naar rato aanpassen. 

Klik hier voor het Corona protocol voor de tennislessen.

 

Het hele jaar door verzorgt Tennisschool Gijs in Goirle tennislessen voor jong en oud(er) en van beginner tot (ver) gevorderde. Het jaar wordt daarvoor verdeeld in drie periodes:

* van januari tot en met maart (11 lessen, winter)
* van april tot en met september (16 lessen, zomer)
* van oktober tot en met december (11 lessen, herfst)

Info tennisles zomerperiode;

Zoals hierboven staat omschreven hebben we de periode aangepast. In onderstaand schema vind je de mogelijkheden en onderaan deze pagina staat het voorlopige lesrooster.

PRIJZEN TENNISLES ZOMERPERIODE 12 WEKEN JUNIOREN EN 10 WEKEN SENIOREN

  Groep Prijs*
 Junioren  Rode groep 5-8 jaar 6-8 leerlingen €84,-
   Oranje groep 7-11 jaar 4 leerlingen €155,25
   Groene/Gele groep vanaf 10 jaar 4 leerlingen   €155,25
 Senioren  Groep van 4 personen €139,38
 Priveles Voor junioren of senioren aantal lessen in overleg. Prijs is per lesuur  €54,-

* Het lesgeld zal worden geïncasseerd in week 23, 27 en 32. De incasso in termijnen vindt plaats in week 23, 27 en 32 tegen 7% administratiekosten.
Lesduur en het lesgeld zal zoals in de voorwaarden vermeld worden aangepast naar rato van het aantal inschrijvingen.

Wanneer je voor het eerst jezelf inschrijft voor tennisles dien je een account aan te maken. Klik hiervoor op 'Meld je eerst aan'. Deze account dien je eerst in je mail te bevestigingen. Daarna kun je inloggen en jezelf en of anderen familie leden inschrijven. Gegevens worden opgeslagen zodat een eerst volgende keer de inschrijving nog sneller kan verlopen. Wij kunnen vanuit het systeem leerlingen makkelijk bij bijzonderheden een mail of een sms sturen.

TENNISLES VOLGEN?

Je kunt tennisles volgen wanneer je lid bent van Pellikaan. Ook niet-leden kunnen tennisles volgen bij Club Pellikaan. Als niet-lid betaal je dan een extra bijdrage van 35 euro per periode. Voor de prive lessen betaal je €5,- per les p.p. Voor kidstennis dien je lid zijn van de club.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR 10 MEI VOOR DE ZOMERTRAINING. 
Je ontvangt één tot twee weken later bericht over de indeling.

Wil je tussentijds nog instromen of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Bonno van den Hout via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Rooster zomertraining 2020 inclusief de corona aanpassingen

 Week Junioren Senioren Opmerking 
 19  inhaal winter x  
 20  inhaal winter x  
 21  1 inhaal winter

 hemelvaart wel les

 22  2 inhaal winter  
 23  3 1  
 24  4 2  
 25  5 3  
 26  6 4  
 27  7 5  
 28  8 6  
29  9 7  
 30-34  Zomervakantie    
 35  10 8  
 36  11 9  
 37  12 10  
 38  inhaalweek inhaalweek