Inschrijven training

Zomertraining LTV Haaren

Vanaf week 12 starten we weer met de zomertraining voor alle junioren en senioren. Met ingang van dit seizoen veranderen er een aantal zaken voor de jeugd. Zij hebben uit een aantal verschillende lidmaatschappen gekozen waar de training wel of niet in zit. Heb jij ook gekozen voor een lidmaatschap inclusief training dan schrijf je bij ons in om je niveau en je verhinderingen door te geven. De betaling voor het trainingsgedeelte loopt via Tennisschool Gijs.
Klik HIER voor het aanbod en opbouw van de jeugdlidmaatschappen. Voor de allerjongste tot 7 jaar blijft er de mogelijkheid om per seizoen in te schrijven.
De lessen worden vanaf komende zomer gegegeven door Patrick van Haaften, klik hier voor een stukje waarin Patrick zichzelf voorstelt.

Proefles
Wanneer iemand een proefles wil volgen verzoeken wij diegene een mail te sturen met de naam, leeftijd, eventuele tenniservaring, contact gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De jeugdleden dienen in de vereniging (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) in de cc mee te nemen zodat alle betrokken op de hoogte zijn. Wanneer je definitief lid wil worden en wil gaan trainen dan dient de aanmelding bij de vereniging als lid te zijn voldaan voor aanvang van de 1ste officiele les.

Inschrijfsysteem

Het inschrijven werkt verder als vanouds, wanneer iemand van het gezin al staat ingeschreven, kan men inloggen met je email en wachtwoord, wanneer je deze niet meer hebt dan kun je deze opvragen met je email adres wat je hebt gebruikt bij de vorige inschrijving. Nieuwe gezinsleden kun je toevoegen en per persoon kun je lespakketten toevoegen. Schrijf je voor het eerst in en ben je dus helemaal nieuw? Klik dan op 'Meld je eerst aan'.

We bieden weer diverse programma’s aan voor de junioren senioren. Tennisschool Gijs, de trainers en LTV Haaren zullen gezamenlijk er op toe zien dat de aanmeldingen conform de voorwaarden zullen worden verwerkt. Wanneer leerlingen door de beperkte mogelijkheden niet in een groepje kunnen worden ingedeeld zal de lesduur of de leskosten naar rato worden aangepast. Zie de Voorwaarden voor de tennisles. Wij staan open voor eventuele voorstellen dat deze groepjes zelf aangeven wanneer ze samen graag willen trainen. Je kunt je samen met je team genoten inschrijven. Soms krijgen we ook verzoeken om in een grotere groep met 5-6 personen te lessen. Dit is alleen mogelijk wanneer iedereen dan voldoende tegelijkertijd beschikbaar is.

Junioren 2de trainingsmoment:
Voor de junioren gaan we een 2de trainingsmoment aanbieden op de vrijdagmiddag vanaf 4 juni. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer kinderen met regelmaat 2x in de week een sport beoefenen dat ze zelfs tot 5x zo snel hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Naast het extra oefenmoment willen we de kinderen met elkaar laten oefenen waardoor de binding met de andere leden en de vereniging groter wordt. De groepen worden ingedeeld op niveau en de groepsgrootte is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Door een hopelijke grote opkomst en een bijdrage van de vereniging kunnen we de kosten voor deze 10 lessen laag houden. Namelijk €32,50 per persoon. We volgen de reguliere lesweken, zie het lesrooster voor de planning. 

De verdeling van de groepen ziet er in de basis als volgt uit. Let op de trainer deelt de groepen definitief in. De jongte kinderen trainen halverwege de middag en de oudere kinderen trainen later in de middag. Op basis van het aantal aanmeldingen geldt de volgende indeling:

16-17u Rood en Oranje
17-18u Groen en Geel

Je kunt je hiervoor ten alle tijden telefonisch of per mail contact opnemen met Patrick.
Klik HIER om je aan te melden voor dit 2de trainingsmoment voor 27 mei.


Senioren overdag:
Voor de senioren die overdag zouden willen en kunnen trainen hebben we een concreet aanbod van 4 lessen. Kleinere groepjes van 1,2 of 3 personen kunnen in overleg op maat een traject aftemmen met de trainer. In de middag op maandag t/m donderdag zijn er voldoende mogelijkheden en in de ochtenden in overleg. Wil jij graag overdag trainen, geef je alleen of samen op voor deze lessen. Je kunt je hiervoor ten alle tijden aanmelden of per mail contact opnemen met Patrick.
Klik HIER om je aan te melden voor privetraining of groepstrainingen per 4 lessen.

Lespakketten zomertraining 2021 vanaf week 14
Let op: Via het lidmaatschap gaat de jeugd ook de verplichting tot trainingen aan voor een schooljaar (oktober t/m september)
Je schrijft je wel per seizoen in.
Klik hier voor meer uitleg over het jeugdlidmaatschap.

Junioren geboren op/na 1-9-2013     Lesgeld:
Blauw (met minimaal 6 personen) 17 lessen 45min  €76,-
Naast het basislidmaatschap van €35,- per jaar
betaalt men per trainingsperiode de lessen
     
       
Junioren t/m 12 jaar      
Plus-T-pakket 34 lessen 45min  €178,-
All-in-1-pakket 34 lessen 45min  €153,50
       
Junioren 13 t/m 17 jaar      
Plus-T-pakket 34 lessen 60min  €240,-
All-in-1-pakket 34 lessen 60min  €203,50
       
Senioren      
Senioren 4 personen 15 lessen 60min  €212,-
Senionen 4 personen overdag 4 lessen  60min  €53,-
Privétrainingen per les 60min  €55,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


*Incasso vind plaats in week 22. Betalen in 3 termijnen is mogelijk, week 22, 27 en 31. Er zullen dan wel 7% administratiekosten in rekening worden gebracht. 
Vanaf het eerste incasso moment staat de factuur online ter inzage in je persoonlijke pagina in yourtennis.

 

Klik HIER om in te schrijven t/m 19 maart. Laatste kans!

Lesplanning zomertraining

Week Junioren Senioren Vrijdag 2x junioren  Bijzonderheden
14 1 1    2de paasdag
15 2 2    
16 3 3    
17 4 4    Koningsdag
18 Meivakantie Meivakantie    
19 5 5    Hemelvaart
20 6 6    
21 7 7    2de pinksterdag
22 8 8 1  
23 9 9 2  
24 10 10 3  
25 11 11 4  
26 12 12 5  
27 13 13 6  
28 14 14 7  
29 15 15 8  
30-35 zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie  
36 16   9  
37 17   10  
38 inhaalweek      
39 inhaalweek