Inschrijven training

Vanaf april 2018 verzorgt Tennisschool Gijs(TSG) de tennistrainingen bij TV De Doornakkers. Samen met de vereniging willen wij in de regio het tennis nog meer op de kaart gaan zetten. Tijdens de training dragen wij zorg voor jullie plezierbeleving en ontwikkeling. In het les programma proberen wij meer op de behoefte van de leden aan te laten sluiten, mochten jullie zelf wensen hebben dan kunnen jullie dat altijd aangeven.

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de wintertrainingen. Deze periode zullen we 15 weken aanbieden. Door de corona pauze en wat lesuitval loopt de zomer periode wat langer door waardoor we de wintertrainingen wat hebben ingekort.

Wintertraining: Vanaf week 46 (maandag 9 november) starten wij weer met de najaarstraining voor de junioren en in week 48 (maandag 23 november) met de senioren. In onderstaand schema bieden we de verschillende mogelijkheden aan.

Komende winterperiode zullen we met verschillende trainers een overbruggingsperiode tegemoed gaan waarin we samen met de vereniging gaan kijken naar de invulling van het trainersteam vanaf de zomerperiode. Klik in het linkermenu op contact gegevens trainers voor meer informatie over de trainers zelf.

Lespakketten: 

Junioren       
Junioren 8 personen 15 lessen 60min €122,00,-
Junioren 4 personen 15 lessen 60min €207,50,-
       
Senioren      
Senioren 8 personen 13 lessen 60min €105,73
Senioren 4 personen** 13 lessen 60min €179,83
Privétrainingen 1 les 60min €56/uur

*Nieuwe leden krijgen eenmalig een korting op het lesgeld van €20,- per persoon. Dit wordt automatisch verrekend in het lesgeld.
Nieuwe leden t/m 12 jaar krijgen een starters racket wanneer ze en lid worden en gaan trainen. Incasso zal plaatsvinden in week 49 en bij betaling in termijnen in week 49, 1 en 5.
Vanaf het eerste incasso moment staat de factuur online ter inzage in je persoonlijke pagina in yourtennis.

Je schrijft je in door middel van een digitaal inschrijfformulier, de allereerste keer maak je eerst een account aan. Daarna kun je jezelf of familieleden direct inschrijven. Wanneer je in de toekomst weer inlogd staan al je gegevens nog in het systeem. Dan kun je jezelf en anderen makkelijk inschrijven.
Klik hier voor een korte handleiding.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE TENNISLESSEN TOT EN MET ZONDAG 18 OKTOBER

klik op het lesrooster voor meer informatie over de planning van de lesweken